15 d’oct. 2007

Al Gore i la seua veritat incòmoda arriben a Canal+

Canal+ ha tingut la sort d'haver programat per aquest mes d'octubre l'estrena del documental Una verdad incómoda, el premiat treball d'Al Gore, just quan s'ha sabut que l'exvicepresident dels Estats Units i activista mediambiental ha estat guardonat amb el premi Nobel de la Pau. Així, el documental que va despertar definitivament la consciència ecològica de tots els mitjans de comunicació del planeta es podrà veure a Canal+ a partir del 22 d'octubre. D'altra banda, ahir a la nit, mentre Canal+ esperava a veure si finalment es disputava el partit de futbol entre Colòmbia i Brasil, que va haver de començar amb retard per culpa de la pluja, també van emetre un fragment de l'entrevista que la periodista Àngels Barceló va fer-li al mateix Al Gore, i que s'emmarca en la campanya Aún estamos a tiempo, que la plataforma Digital+ va iniciar a l'estiu. La campanya té l'objectiu de fer reflexionar els espectadors sobre els efectes del canvi climàtic, i especialment de fer-nos entendre que encara es podria frenar el deteriorament mediambiental del planeta. Sens dubte, el punt culminant d'aquesta campanya és l'emissió en exclusiva del documental d'Al Gore. A través d'Una verdad incómoda, l'exvicepresident nord-americà exposa les seues conclusions a partir dels vuit anys d'experiència a l'administració de Bill Clinton, així com les seues reflexions després dels nombrosos viatges i de la seua participació en diverses conferències sobre ecologisme i canvi climàtic.
D'altra banda, Digital+ i l'organització ecologista Greenpeace han reunit els més destacats publicistes del país en una campanya sense precedents, Un anuncio incómodo. L'objectiu és mostrar com serà la publicitat d'aquí a 20 anys, en un món marcat pels efectes del canvi climàtic. El resultat és una sèrie d'anuncis amb material sorprenent, ple d'humor, molt original i audaç, que es podrà veure per Canal+ i també pels canals temàtics Odisea, National Geographic, Discovery Channel i Docu TVE. Els espots seran emesos durant la setmana del 22 al 28 d'octubre, i a més aquests canals temàtics també emetran una programació especial al llarg de tota la setmana que ve. Finalment, Canal+ també ha previst pel 27 d'octubre, dissabte, un monogràfic amb tots els anuncis i les entrevistes amb els creatius publicitaris Rafa Antón, Alberto Astorga, Miguel García Vizcaíno, Carlos Holemans, Andrés Martínez, Fabio Mazía, Toni Segarra i Julián Zuazo.

Aquest article és la contribució d'Ebremedia al Dia de l'Acció Bloc sobre el medi ambient.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Pos, avui, dijous, mirant al Sputnik especial sobre Heavy Metal, ens han fet memoria del paper estrella de la Sra Tipper Gore, i el seu marit (Sir Al), intentant censurar les cançons "diaboliques" de Twisted Sister i Cyndi Lauper (!!) als anys 80.
    Com s'ha enrotllat de "super-guay" des de llavors, el Premi Noble!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com