13 d’oct. 2007

'House' crea una banda de rock amb actors de 'Héroes' i 'Mujeres desesperadas'

Avui diferents mitjans de comunicació, tant convencionals com electrònics, parlen del grup de rock Band from TV, que l'actor Hugh Laurie ha impulsat amb fins benèfics. Així, el protragonista de la sèrie House ha dedicit formar una banda amb altres actors de sèries nord-americanes com Mujeres desesperadas o Héroes, utilitzant la plataforma d'internet MySpace per promocionar-se i aconseguir fons, que seran donats a diferents causes humanitàries a través d'una fundació, Band From Tv Global Charity Trust. El grup està format pel doctor House als teclats (potser el més normal és que toqués el saxo, no?), Mike Delfino de Mujeres desesperadas a la guitarra (James Denton), i el policia d'Héroes a la bateria (Greg Gunberg, també conegut per la seua participació en sèries com Felicity, Alias o per haver interpretat el pilot de l'avió a Perdidos). El cantant és Bob Guiney, una celebritat als Estats Units perquè va participar al reality The Bachelor. A més, també hi ha Bonnie Somervile, que va sortir a Friends i a la nova sèrie Kitchen Mafia, de la cadena Fox.
La pàgina de Band from TV a My Space és http://www.myspace.com/bandfromtv, i ja ha rebut més de 115.000 visites. Al My Space de Band from TV, els fans poden comprar articles i objectes de merchandising, així com descarregar-se les cançons i apuntar-se al club d'amics del grup, que cobra 180.000 euros per concert. Pel que he llegit, en realitat la idea no va ser de House sinó de Gunberg, després d'haver tocat en un concert de blues i comprovar que la cosa tenia molta acceptació. Més endavant, va conèixer Laurie durant l'enregistrament d'un capítol, i House va decidir unir-se al grup. A la gala dels premis Emmy, Band fron TV va tocar també amb Teri Hatcher (Mujeres desesperadas), Hayden Panettiere (Héroes) y Jesse Spencer (House). En aquest enllaç teniu un vídeo amb una notícia de la televisió en què podreu veure Band from TV en els assajos, i tot seguit un vídeo històric amb Laurie, molt abans de ser el doctor House, interpretant la cançó I'm in love with Steffie Graf...


Via Vertele

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com