7 d’oct. 2007

El Barça-Atlético, en horari torero i per Canal+

El partit més important de la setena jornada de la Lliga espanyola és el FC Barcelona-Atlético de Madrid que es juga aquesta tarda a les 17.00 hores, un horari torero que la patronal dels clubs havia imposat per forçar Sogecable a reprendre les negociacions amb Mediapro. Sogeclable havia demanat que el Barça-Atlético es jugués a les 21.00 hores per poder emetre'l per Canal+, però la Lliga Professional l'ha posat a les 17.00, i el partit Racing-Valladolid a les 21.00 hores, una situació que forçava Digital+ a emetre el partit dels blaugrana per Taquilla. Però finalment Canal+ ha decidit tirar el carro per pedregal i per aquesta tarda ha programat un especial del programa contenidor El Día del Futbol, que començarà a les 16.00, i que inclourà l'emissió en directe del partit del Camp Nou. Durant tot el dia d'ahir, als diferents canals de Digital+ apareixia un banner informatiu que anunciava el partit Barça-Atlético, però sense concretar l'hora, ja que Sogecable havia estat negociant amb el Barça que el partit es jugués a les 21.00 hores. Finalment, ahir a la nit ja s'anunciava el partit per a les 17.00 hores, i per Canal+. Això ha obligat Digital+ a modificar la graella d'avui del seu canal premium, ja que Canal+ també emetrà a les 20.30 hores l'espectacular partit Lazio-Milan de la lliga italiana. Mentrestant, el Racing-Valladolid s'emetrà per Taquilla.
Per la seua banda, Mediapro també ha contraatacat, i La Sexta oferirà avui, a la mateixa hora del Barça-Atlético però en un obert, un interessant Sevilla-Deportivo. A més, igual que va fer dijous amb els partits de copa de la UEFA amb molt bons resultats, també farà connexions en directe amb el Saragossa-Llevant i amb el Múrcia-Betis. La segona guerra del futbol continua oberta i ningú sap veure el final del túnel.

Altres partits interessants d'avui:
-Torino-Sampdoria, a les 15.00 hores per Sportmania.
-Fiorentina-Juventus, a les 15.00 hores per Canal+ Fútbol.
-Parma-Roma, a les 15.45 per La 2.
-Liverpool-Tottenham, a les 16.00 hores per Teledeporte.
-Bayern Munich-Nuremberg, a les 17.00 hores per Canal+ Fútbol.
-River Plate-Boca Juniors, a les 19.00 hores per Canal+ Fútbol.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Tant de bo fessin la majoria de partits del Barça en aquest horari, així podria ser una festa més familiar. Força Barça!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com