10 d’oct. 2007

'Boqueria 357' comença avui a TV3

Tres anys i mig ha costat que l'actor Santi Millan tornés a TV3, i ho farà aquesta nit amb el programa Boqueria 357, un espai d'entreteniment, humor i entrevistes en què amics de tota la vida, veïns, gent del carrer, desconeguts amb gràcia i famosos compartiran protagonisme amb l'exmembre de La Cubana. El programa es diu així perquè està rodat en un pis del centre de Barcelona proper al mercat de la Boqueria, que un amic li ha deixat al Santi Millan perquè ara està de vacances. Televisió de Catalunya emetrà el programa cada setmana en horari de màxima audiència, després d'haver fet un gran esforç tècnic i de realització, per les dificultats d'enregistrar Boqueria 357 fora d'un plató convencional. Pel que sembla, Boqueria 357 està inspirat en un format original de l'MTV italiana que també feien dos presentadors des d'un pis. El primer programa s'emetrà aquesta nit en directe, cap a les 22.45 hores, després de l'agro-reality La masia de 1907, i tindrà com a convidats els actors Paco León i Paula Vázquez, així com el cuiner Fabián Martín, l'autor de la millor pizza del món, de qui us recomano el seu últim llibre: Las mejores pizzas del mundo. D'altra banda, en aquest enllaç podreu veure el vídeo promocional del programa.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. El passat 24 d'octubre el Santi va parlar sobre la televisió i on es podien veure cada canal i per això van parlar un poc del conflicte Canal 9 TV3 i va dir que si ells tenien Canal 9 que amb el canvi eixien perdent ells. Jo, com a valencià que sóc estic indignadíssim, jo mai veig Canal 9 perquè em recorda al No-Do, però d'això a dir que és millor que ni es tinga l'oportunutat de veure tant Canal 9 com la TV3, i espere que prompte puguem veure IB3, sí que és problemàtic.
    Solament volia dir això i que tant i com estan les coses en València i e seu govern franquista pense que coses així són les que creen tant odi des de València cap a Catalunya i si realment volem la unificació de la llengua eixa és una de les primeres coses que s`haurien d'evitar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com