10 d’oct. 2007

'Azuloscurocasinegro' s'estrena a Canal+

Canal+ estrena aquesta nit una de les pel·lícules espanyoles que tenia més ganes de veure, Azuloscurocasinegro. El debut com a director de Daniel Sánchez Arévalo, conegut guionista de televisió de sèries com Hospital Central, Hermanas o Lobos, va ser una de les sorpreses i un dels èxits del cinema espanyol del 2006, ja que la pel·lícula va guanyar tres premis Goya. Potser el premi que més ens toca de prop és el Goya al millor actor revelació, que va guanyar el català Quim Gutiérrez, conegut per la seua participació en sèries de Televisió de Catalunya com Poble Nou o El cor de la ciutat. A més, Azuloscurocasinegro va ser la gran triomfadora del Festival de Cine de Málaga, amb tres dels premis més importants. El canal premium de Digital+ estrenarà Azuloscurocasinegro a partir de les 22.00 hores, si bé programa diferents redifusions. D'altra banda, en aquest enllaç podreu veure i descarregar-vos el curtmetratge Pene, que Daniel Sánchez Arévalo va dirigir per al festival Notodofilmfest.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com