9 d’oct. 2007

Antena 3 li pren a Cuatro l'spin-off d''Anatomía de Grey'

Avui s'ha sabut que la cadena privada Antena 3 li ha pres a Cuatro els drets d'emissió de l'spin-off d'un dels èxits més importants del canal, la sèrie Anatomía de Grey. Així, Formula TV informa avui que la cadena de Planeta ha arribat a un acord amb la distribuidora Disney-ABC International, gràcies al qual podrà emetrà la nova sèrie Private practice, interpretada per Kate Walsh. Com recordareu, Private practice és l'spin-off d'Anatomía de Grey que explica la història de la doctora Addison, un cop deixa el Grace Hospital de Seattle. La sèrie va estrenar-se el passat 26 de setembre als Estats Units, situant-se com un dels 20 programes més vistos de la nova temporada a la posició número 12, però amb millors registres que Anatomía de Grey en la franja d'edat preferida pels anunciants, la del públic entre els 18 i els 49 anys. De fet, no és la primera vegada que les privades més potents (Antena 3 i Telecinco) volen perjudicar Cuatro amb l'adquisició de sèries, ja que Telecinico va intentar comprar la quarta temporada de House a cop de talonari, sense èxit.
D'altra banda, l'acord d'Antena 3 amb Disney-ABC International també inclou els drets d'emissió de la nova Dirty Sexy Money, una sèrie d'advocats dels productors i guionistes de Cinco hermanos y A dos metros bajo tierra. Aquesta sembla una nova aposta d'Antena 3 per la ficció nord-americana. Amb tot, aquesta nit estrenarà El síndrome de Ulises, la nova sèrie mèdica interpretada per Miguel Ángel Muñoz.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com