9 d’oct. 2007

Cuatro s'apunta tres primícies amb 'Kyle XY', 'Eureka' i 'House'

La cadena privada Cuatro ha anunciat l'estrena en primícia de la primera part de la segona temporada de Kyle XY, una sèrie que li està donant molt bons resultats, ja que ha assolit fins un 20% de quota de pantalla. L'estrena serà a partir del 24 d'octubre, just el mateix dia en què sortirà en DVD la primera temporada de Kyle XY. Amb aquesta estrena, Cuatro s'avançarà a l'emissió de la sèrie pel canal temàtic Sci Fi. Als Estats Units, més de dos milions d'espectadors van seguir l'estrena de la segona temporada de Kyle XY per la cadena ABC Family, que ja ha encarregat 10 episodis més per a la tercera temporada de la sèrie. Amb tot, el públic nord-americà encara no ha vist la segona part de la segona temporada de Kyle XY, que s'ha d'emetre a partir del gener del 2008.
Una altra sèrie que al nostre país també podem veure per Sci Fi, la interessant Eureka, també estrenarà la seua segona temporada primer a Cuatro. La cadena en obert de Sogecable ha anunciat la seua emissió a partir de demà, 10 d'octubre, a les dotze de la nit, just després del doble episodi de Kyle XY. Amb aquesta mesura, Cuatro pretén arrossegar l'audiència de Kyle XY per afavorir Eureka, que va anar de més a menys en la seua primera etapa. Però l'estrena d'Eureka al late night obligarà a retardar una hora el començament del programa Noche Hache. En qualsevol cas, Eureka és una molt bona sèrie de ficció científica que us recomano.
Finalment, Cuatro també ha aconseguit preestrenar la quarta temporada de House en primícia, avançant-se al canal Fox. Això serà el 25 d'octubre, just un mes després de la seua estrena als Estats Units. Amb tot, només podrem veure el primer episodi de la nova temporada, tot i que se sap que Cuatro i Fox España volen accelerar al màxim el doblatge de la quarta temporada de House al castellà. A més, Cuatro també acaba d'anunciar l'adquisició de la sèrie Painkiller Jane, una producció de Sci Fi amb 22 episodis basada en el còmic del mateix nom, i que el canal temàtic Sci Fi també té previst estrenar aquesta tardor al nostre país.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. No cal que acceleran massa el doblatge de House perque si ho fan tan malament com les anteriors series, estem arreglats! Sembla mentira, una serie tan cara i tan bé produida, i que deixen colar cada fallo de principiant de traduccions o sencillament no li donen el to d'humor/ironia que tenia la mateixa frase original.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com