21 d’oct. 2007

'24' ara en diumenge a Antena 3

Antena 3 ho ha tornat a fer, finalment la cadena de Planeta marginarà 24 a la matinada dels diumenges. Després d'una absència d'una setmana, justificada vilment amb el pont del Pilar, Antena 3 ha decidit situar la sèrie de Jack Bauer a la matinada, a partir de la 1.30 hores de la nit, just després dels episodis de Sin Rastro. En canvi, el prime time de la cadena està ocupat avui pel programa ¿Sabes más que un niño de primaria?, el concurs presentat per Ramón García. Davant d'aquesta infantilització del prime time d'avui diumenge, ja que a La 1 de TVE fan Spy Kids 2 i a Telecinco la sèrie Hermanos y detectives, sembla que Antena 3 ha suposat que posar una sèrie d'acció com 24 al prime time hauria estat un gest massa generós per als seguidors de Bauer. Lamentablement, fa anys que els programadors han abocat les televisions a una uniformització de les graelles, amb ofertes molt semblants i amb ofertes que no desentonen, si el que vols és robar-li espectadors a les cadenes rivals, en lloc de fidelitzar els espectadors propis. Dubto que hi hagi, ara mateix, seguidors d'una sèrie més fidels que els fans de 24. Però Antena 3 ens està posant les coses massa difícils. Això ho sabria, fin i tot, un xiquet de primària...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Tens tota la raó Gustau no hi ha manera de poder seguir la sèrie.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com