21 d’oct. 2007

Javier Cámara fins a la sopa

Javier Cámara és un actor que m'agrada, però totes les coses tenen un límit. Crec que és una de les cares que més he vist en els últims dies, i tot va començar després de recuperar La vida secreta de las palabras, una pel·lícula absolutament sobrevalorada que encara no havia vist. Després, vaig trobar-me Cámara al programa Taller Canal+, en què l'actor va ser entrevistat per Antonio Muñoz de Mesa i un grup d'alumnes de cine, explicant la seua trajectòria cinematogràfica i el seu pas per sèries com Ay, Señor, señor o Siete vidas. Ara he vist que l'actor ha presentat la pel·lícula La torre del Suso, i que Antena 3 i la productora Globomedia han anunciat que preparen la sèrie Lex, que estarà protagonitzada per Javier Cámara a partir del 2008. Lex serà una sèrie que girarà al voltant d'un despatx d'advocats, amb Javier Cámara i Nathalie Poza (Días de fútbol). Antena 3 vol que Lex siga una de les seues grans apostes per l'any que ve, després d'haver fracassat enguany amb Quart o CLA en el camp de la producció pròpia. De fet, sembla que Antena 3 només salvarà la temporada gràcies a La familia Mata y El síndrome de Ulises. D'altra banda, la cadena de Planeta també ha anunciat el retorn de Los hombres de Paco per Nadal, amb la quarta temporada d'aquesta divertida comèdia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com