12 de set. 2007

'Shark', el doctor House dels advocats, s'estrena en primícia a Fox

El canal de pagament Fox estrena aquesta nit una de les seues principals apostes per a la nova temporada. Es tracta de la sèrie Shark, interpretada pel veterà actor James Woods. Tot i que mai m'han agradat especialment les sèries d'advocats, li donarem una oportunitat (també ho vaig fer recentment amb Nueva York, distrito judicial, i la sèrie dels fiscals em va agradar). Segons diu la crítica, Shark, creada per Ian Biederman (que ha produït o escrit altres sèries com Ley y Orden: Unidad de víctimas especiales, Crossin Jordan, Tots cinc o Chicago Hope), és el doctor House dels advocats, i la sèrie té molts paral·lelismes amb l'altra ficció estel·lar de la Fox. La història comença quan el protagonista, Sebastian Stark, es veu personalment afectat per un cas important (va defensar un home maltractador que després va acabar matant la seua dona), i decideix canviar de vida i d'oficina, passant dels advocats defensors al bàndol dels fiscals. Tot i així, Shark (que en anglès vol dir tauró) continua sent una persona egocèntrica, brillant i sense pietat. El primer episodi està dirigit pel prestigiós cineasta Spike Lee, i Fox té previst emetre dos capítols de Shark cada setmana, ja que La Sexta també té previst estrenar la sèrie en obert a partir de demà, 13 de setembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com