13 de set. 2007

'Los hermanos Donnelly' arriben a Canal+ en una nit plena d'estrenes

Avui arriba una de les estrenes més fortes de la temporada a Canal+. La sèrie Los hermanos Donnelly és la última creació de Paul Haggis, el director de la pel·lícula Crash, i es podrà veure a partir de les 21.30 hores, en exclusiva, al canal premium de Digital+. Aquesta producció de luxe, que va haver de substituir Studio 60 a la cadena NBC i compartir la nit dels dilluns amb l'exitosa Héroes, va ser cancel·lada i als Estats Units encara resten per emetre sis dels 13 episodis de la primera i única temporada. Tot i així, Los hermanos Donnelly ha tingut molt bones crítiques. La sèrie conta la història de quatre germans d'origen irlandès que viuen al Hell's Kitchen de Nova York, i que s'integraran ben aviat al crim organitzat, convertint-se en els mafiosos més influents del barri, l'anomenada Cuina de l'Infern. Com us podeu imaginar, els germans Donnelly s'enfrontaran a una banda de mafiosos italoamericans, i faran el que faci falta per defensar els seus negocis i també la seua família.
D'altra banda, altres estrenes previstes per aquesta nit als canals temàtics són la minisèrie Pesadillas de Stephen King, que el canal Calle 13 emetrà per primer cop amb el seu format original, i Men in Trees, una comèdia sentimental protagonitzada per Anne Heche que podrem veure al canal Fox. I això, sense oblidar l'estrena de la sisena temporada de 24 a Antena 3, a partir de les 00.00 hores. La cadena privada emetrà en obert els dos primers episodis del nou compte enrere per a Jack Bauer.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com