10 de set. 2007

'Roswell', una sèrie cantera d'actors juvenils

En els últims mesos estic mirant Roswell, aprofitant que el canal de pagament Fox està reposant les tres temporades d'aquesta sèrie a les tardes de l'estiu. La miro perquè és una interessant sèrie de ciència ficció, amb bons efectes especials i un guió força digne, tot i que en alguns moments tinc la sensació que van voler fer una espècie de barreja entre Dawson crece i Expediente X, que acaba assemblant-se a Smallville. Però tot i així, la sèrie és molt recomanable i entretinguda. Una de les coses que més m'ha cridat l'atenció és que Roswell s'ha convertit, amb el temps, en una espectacular cantera d'actors juvenils. En aquest sentit, potser els casos més destacats són el de les actrius Katherine Heigl (Isabel Evans) i Emilie de Ravin (Tess), que després van interpretar a l'estudiant de medicina Izzie Stevens de la sèrie Anatomía de Grey, i a Claire, la noia embarassada de Perdidos. També hem pogut veure a Brendan Fehr (el problemàtic Michael Guerin) en alguns episodis de CSI Miami. Colin Hanks (Alex, personatge que només apareix fins a la segona temporada) va participar al King Kong de Peter Jackson.

Potser els que han tingut menys sort després de Roswell són Shiri Appleby (que a la sèrie interpreta a Liz Parker, la noia protagonista, que després hem vist a Seis grados, fent d'Anya, la noia que s'enamora del fotògraf Jack en els primers episodis) i Jason Behr (a la sèrie Max Evans, no l'hem vist per enlloc després de Roswell, però abans va sortir a Dawson Crece). Tampoc hem vist gens a Majandra Delphino (Maria de Luca), però sí a un dels personatges de la tercera temporada, Jesse Esteban Ramírez (interpretat per Adam Rodriguez, l'Eric Delco de CSI Miami). També a CSI Miami, entre d'altres sèries com Ley y Orden o Numb3rs, ha aparegut el veterà William Sadler, que a Rosswell interpreta el sheriff Valenti. A més, la mare de Maria de Luca, Diane Farr, també és una habitual de sèries com CSI, però sobretot ha aparegut recentment a Numb3rs i Rescume me (interpretant a la bombera Laura Miles). Finalment, en dos o tres episodis que he vist fa pocs dies, he descobert un joveníssim Jason Dohring, qui després es faria popular gràcies al seu paper de Logan Echolls a la sèrie Veronica Mars.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com