10 de set. 2007

'Saved', 'Las aventuras de Christine' i 'Friday Night Lights', principals novetats al top 20 de sèries d'Ebremedia

Com que ens trobem en l'inici del mes de setembre, aquest matí he actualitzat el top 20 de sèries d'Ebremedia, que encara lidera la sensacional Studio 60 (actualment Canal+ està reposant la primera i única temporada d'aquesta sèrie no renovada per l'NBC). Aquest mes, les entrades més interessants al top 20 són Saved (sèrie que es pot veure els dijous al canal Fox), Las aventuras de Christine (comèdia protagonitzada per Julia Louis-Dreyfus, emesa per Canal+) i Friday Night Lights, un interessant drama sobre la lliga universitària de futbol amercià en un poble de Texas, que està reposant el canal TNT.
Saved, que ens trobem al tercer lloc del top 20, és una sèrie de metges i ambulàncies, protagontizada per Tom Everett Scott, que no va ser renovada per la cadena per cable TNT després dels 13 episodis de la primera temporada. Els casos que se'ns expliquen estan bé i el protagonista és molt carismàtic, però trobo a faltar més personatges, una mica d'intriga i més tensió sexual. Tot i així, l'estrena de Saved al canal Fox ha estat una de les poques novetats de la temporada d'estiu als canals temàtics, i és una sèrie que es deixa veure. Altres entrades interessants al top 20 són The Nine, que ha començat a emetre TV3 avançant-se a l'estrena que AXN té prevista per a l'octubre; The Office (versió nord-americana de la comèdia amb el mateix títol, que podem veure a TNT) i Enterprise (que he tornat a incloure a la llista, després d'haver recuperat els episodis que no havia vist gràcies a les reposicions de Sci Fi).
El top 20 queda de la següent manera:

Studio 60
Veronica Mars
Saved
Cinco hermanos
Seinfeld
Will & Grace
Las aventuras de Christine
Friday Night Lights
The Nine
The Office
Rockefeller Plaza
Enterprise
Abducidos
Héroes
Roswell
Mentes criminales
Me llamo Earl
Smallville
Rescue me
Seis Grados

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com