13 de set. 2007

'La Torre Oscura', ja a la venda en còmic

"En un món que s'ha mogut..." Amb aquestes enigmàtiques paraules comença la versió en còmic de La Torre Oscura, la saga de novel·les que l'escriptor Stephen King va començar l'any 1983 amb la seua primera part, La hierba del diablo. En realitat, aquest tebeo de Marvel Comics, que a partir d'aquest mes de setembre està editant Panini Comics en una col·lecció de set números, és una protoseqüela de la història principal, que se situa en l'època dels flashbacks de llibres com La hierba del diablo o La bola de cristal (2003). En aquest sentit, el primer còmic es titula El nacimiento del Pistolero, i té un argument de Robin Furth, amb guions de Peter David i dibuixos de Jae Lee i Richard Isanove. Avui ja he pogut trobar el primer número de La Torre Oscura als quioscos de Tortosa, cosa que sens dubte és una gran notícia per als aficionats al còmic de la nostra ciutat. Si encara no sabeu quins van ser els orígens del pistoler Roland i teniu ganes d'introduir-vos en aquesta saga, ara teniu l'oportunitat de fer-ho amb aquesta nova col·lecció de còmics, que es comercialitza a un preu de 3,50 euros. A més, recentment també s'ha reeditat el primer llibre de La Torre Oscura, així que ja no teniu excusa...

Per saber més:
Web de la col·lecció
Stephen King: Dark Tower de Marvel Comics

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com