7 de set. 2007

Jack Bauer torna el 13 de setembre

La cadena Antena 3 ja ha posat data oficial per a l'esperada estrena de la sisena temporada de 24, la sèrie protagonitzada per Kiefer Sutherland. Tot i que Antena 3 tenia previst estrenar la nova temporada de les aventures de Jack Bauer a l'estiu, finalment va fer marxa enrera pels mals resultats d'audiència que van obtenir altres ficcions nord-americanes, com Boston Legal. Així, finalment avui s'ha sabut (podeu llegir la notícia a Vertele) que Antena 3 estrenará el sisè dia de 24 el proper dijous, 13 de setembre, i en prime time, en plena competència directa amb la novena edició de Gran Hermano que també començarà a Telecinco. Personalment, crec que és un suïcidi, ja que tinc molt clar que Gran Hermano guanyarà a Bauer, però la veritat és que tampoc confiava que Antena 3 mantingués sempre 24 al prime time. Per tant, és d'esperar que la cadena privada acabi traslladant l'emissió dels nous episodis de 24 a un altre horari, o fins i tot que la canviï de dia.
La sisena temporada de 24 comença 20 mesos després del final de l'anterior, amb l'agent Jack Bauer ferit i abandonat en un lloc desconegut, després d'haver estat segrestat per agents del govern de la Xina. D'altra banda, Wayne Palmer, el germà de l'expresident David Palmer, és ara el cap de l'executiu dels Estats Units. Com és d'esperar, haurà de recórrer a la UAT i a Jack Bauer quan una sèrie d'atacs terroristes sacsegin el país...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com