7 de set. 2007

Fox emet des d'avui 'Standoff: Los negociadores'

La cadena de pagament Fox comença a posar al dia la seua graella d'estrenes de cara a la nova temporada, i aquesta nit oferirà el primer episodi de la sèrie Standoff: Los negociadores. En aquest cas, Fox no podrà complir el seu conegut eslogan de "Primero en Fox", ja que Standoff ja va estrenar-se en obert a La Sexta. Amb tot, molta gent tindrem la sensació que la sèrie s'estrena en primícia, ja que l'emissió a La Sexta va ser molt irregular, i a més La Sexta és un canal al qual no tothom hi té accés, per problemes de cobertura o d'antenització.
Segons diuen a les notes de promoció, Standoff combina les divertides relacions entre companys de treball, que ens recorda a sèries com Luz de Luna, amb l'acció carregada d'adrenalina de sèries com 24. La idea d'aquesta ficció creada pel responsable de Bones, el productor executiu Craig Silverstein, és que tant en l'amor com en la vida tot forma part d'una negociació. De fet, els protagonistes són una parella en crisi que treballen en una unitat de l'FBI especialitzada en les negociacions de segrestos, amenaces de bomba, intents de suïcidi o assalts amb hostatges. Malauradament, la sèrie no va assolir l'èxit esperat als Estats Units, i Standoff va quedar-se amb només els 19 episodis de la primera temporada. A més, vuit dels episodis no es van arribar a emetre a la televisió nord-americana, tot i que Fox sí emetrà íntegrament la sèrie al nostre país. Standoff: Los negociadores s'estrena avui a les 22.20 hores, just després de l'episodi d'Entre fantasmas.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com