6 de set. 2007

Jack Bauer ja té ninot i la minifurgoneta de la UAT triomfa al Japó

Costa uns 25 euros i des de l'agost ja es pot comprar. És l'esperada figura del protagonista de la sèrie 24, l'agent especial Jack Bauer que interpreta l'actor Kiefer Sutherland a la ficció. El realisme del ninot que ha fabricat la casa McFarlane Toys és espectacular, i la figura fins i tot incorpora una base expositora que dóna més cos a una de les escenes típiques de la sèrie. La miniatura de Jack Bauer té poc més de 15 centímetres, però no em negareu que en aquesta ocasió el tamany no importa. McFarlane Toys torna a encertar-la de ple, i només espero que continuï traient al mercat més figures de la sèrie 24, tal i com també ha fet amb les figures de sèries com Perdidos o The Simpsons, en què hi ha un bon assortir de ninots. Si no la trobeu als comerços habituals, podeu comprar la figura de Jack Bauer a la botiga online de Planeta Comic.
D'altra banda, ahir llegíem al bloc SeriesBlog que una de les joguines que més està triomfant al Japó és una minifurgoneta de la Unitat Antiterrorista (UAT) de Los Ángeles. Pel que sembla, l'exterior de la joguina no diu gran cosa, però l'interior de la furgoneta és d'un detallisme minimalista que esgarrifa. I com que això del mercat els japonesos ho tenen molt clar, a la capsa del joguet hi ha les fotografies d'un total de 12 cotxes diferents que completarien la col·lecció de 24.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com