25 de set. 2007

Jack Bauer canvia d'hora

Després de l'emocionant final del quart episodi d'aquesta sisena temporada, molts seguidors de 24 teníem ganes de veure com continuava la història de Jack Bauer, i sobretot què passarà amb les quatre bombes nuclears que poden esclatar a Los Angeles en les properes hores de la sèrie. Doncs bé, ara haurem d'esperar menys, ja que la darrera idea brillant d'Antena 3 ha sigut traslladar 24 al prime time dels dijous. Una idea que en principi podria semblar una nova oportunitat per a una sèrie en la que Antena 3 no ha acabat de creure mai, però que no fa res més que marejar els seguidors de 24. Si la cadena privada ja havia situat, les dues primeres setmanes, els quatre primers episodis de 24 a partir de les dotze de la matinada, per què ara els posa a les 22.00 hores? En primer lloc, perquè pel trasllat de Quart a la matinada de dilluns, ha hagut de moure també la sessió de cine a la nit dels dimarts. La realitat és que el 8,6% de quota de pantalla de Quart al late night d'ahir demostra que el 13,7% aconseguit per Bauer la setmana passada està força bé). En segon lloc, perquè ara Antena 3 busca un producte potent per enfrontar-se els dijous amb Gran Hermano de Telecinco (dijous passat va assolir un espectacular 35% amb l'expulsió de la transexual Amor), també amb Cuéntame de La 1, i el partit Real Madrid-Betis que La Sexta fa aquesta setmana. En aquest sentit, però també a partir de la setmana que ve, i sempre que 24 continuï al mateix horari, Bauer haurà de competir amb Shark, que tot i que la setmana passada va perdre força respecte a la seua estrena, s'endevina com una de les sèries bandera de La Sexta.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com