25 de set. 2007

'Cuestión de sexo' i 'Herederos' se sumen a la batalla de sèries espanyoles

Una vegada retirada Quart al late night d'Antena 3 (cosa que ha propiciat que ahir encara s'enfonsés una mica més amb un molt pobre 8,6% de quota de pantalla), la sèrie Hermanos y detectives s'hauria quedat com la única ficció espanyola en la nit del dimarts a les cadenes generalistes. Avui, la sèrie sorpresa de Telecinco s'haurà d'enfrontar amb les històries de Ventdelplà a Catalunya, però també amb les estrenes de Cuestión de sexo, a Cuatro, i de Herederos, a La 1 de TVE. Ja he dit en un altre moment que Cuestión de sexo, la nova comèdia de Cuatro amb Willy Toledo, podria ser una de les sorpreses de la temporada. De la mateixa manera, dubto de la solvència d'Herederos, una espècie de Falcon Crest amb intrigues familiars sobre el món dels toros, interpretat per Concha Velasco. Els creadors de Cuestión de sexo són els mateixos de l'exitosa Aquí no hay quien viva, mentre que els responsables d'Herederos és la productora d'Ana Rosa Quintana, en el que serà el seu debut en el món de la ficció. Les dues estrenes estan programades a partir de les 22.00 hores, però en el cas d'Herederos amb un doble episodi. Antena 3 intentarà esgarrapar una mica d'audiència amb la pel·lícula La máscara del Zorro i Antonio Banderas.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com