19 de set. 2007

Desembarcament 'chanante' a La 2 amb 'Muchachada Nuí'

Aquesta nit s'estrena un dels programes més esperats de la nova temporada, al marge de la fugida de Buenafuente a La Sexta. Com us podeu imaginar, us estic parlant de l'arribada a La 2 de la gent de La Hora Chanante, que a partir d'aquesta nit es transforma en Muchachada Nuí. El segon canal de la televisió estatal emetrà el programa de Joaquín Reyes i companyia a partir de les 23.15 hores, quan hagin acabat els dos episodis de Perdidos i amb el marge de temps suficient perquè hagi acabat també el partit de Lliga de Campions entre el Barça i l'Olympique de Lyon. El director del programa, el còmic Joaquín Reyes, ha dit que el nou programa serà molt semblant a La Hora Chanante, però que Muchachada Nuí estarà millor fet. D'entrada, comptaran amb el mateix equip creatiu i amb més pressupost, el que sempre és una garantia... A més, hi haurà nous personatges, com un jove Rappel que va descobrint els seus poders, com el jove Clark Kent a Smallville; o Perro Muchacho, un altre superheroi meitat gos, meitat humà, que estarà interpretat pel gran Julián López, un dels meus actors favorits de la gran cantera de Paramount Comedy. Per sort, també continuarem veient les aventures del Gañán, tot i que el personatge interpretat per Ernesto Sevilla passarà a dir-se Marcial Ruiz Escribano. Per cert, a You Tube (un portal que ha contribuït molt a l'èxit de La hora Chanante) s'han pogut veure des de fa uns dies diferents espots promocionals del nou programa. En aquesta promo veiem a Joaquín Reyes caracteritzat com Bono, el cantant de la banda U2...



Via Vertele

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com