19 de set. 2007

TV3 crema 'Bombers de Nova York' a la matinada

No sé si heu vist que TV3 està emetent, en horari de matinada, la sèrie Bombers de Nova York. Els episodis acostumen a començar cap a les 01.15 hores, just després del programa informatiu La nit al dia. No he mirat quines audiències té la sèrie, però crec que Bombers de Nova York és un molt bon producte de ficció, que Televisió de Catalunya podria aprofitar en un altre horari. Un altre tema és la traducció de la sèrie, que a Catalunya es diu Bombers de Nova York, però que no és res més que una traducció desafortunada de Rescue me. Aquesta sèrie, que als Estats Units ja ha arribat a les quatre temporades al canal FX, va estrenar-se a Espanya pel canal temàtic Fox, tot i que actualment TNT està emetent la segona temporada. A més, Canal 9 també ha emès la sèrie en obert, abans que TV3. L'any passat, Rescue me va tenir una audiència mitjana de 2,9 milions d'espectadors als Estats Units, i fins i tot el cantant d'Aerosmith, Steven Tyler, va confessar públicament que és un fan de la sèrie, i que la seua il·lusió era incorporar-se al repartiment com a nou bomber de la companyia 62 dels bombers de Nova York. L'actor protagonista i creador de la sèrie, Dennis Leary, va descartar el fitxatge de Tyler, tot i que va anunciar que intentarien fer-lo aparèixer en algun episodi.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Donç mira, jo la vaig veure de casualitat per el 300 i em vaig enganxar. Et deixo un link on pots baixarte les dues primeres temporades i un parell de episodis de la terçera.

    http://forum.totsrucs.cat/index.php

    PD: Aquest post té dos mesos o sigui que potser ja coneixes aquesta pàgina.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com