18 de set. 2007

Comença la Champions i Digital+ estrena els partits per internet

Avui comença una nova edició de la Lliga de Campions, en què participaran quatre equips de la lliga espanyola. Personalment, m'emociono més amb la Champions que amb la lliga domèstica, fins al punt que m'agafa mal de panxa només de saber que avui toca partit, però sobretot quan comença a sonar la famosa sintonia oficial. L'oferta televisiva per avui és molt bona, però la prevista per demà és encara millor... Els partits Schalke 04-València i Real Madrid-Werder Bremen obren la primera jornada. El partit del València es podrà veure a partir de les 20.45 hores a Canal+, mentre que Antena 3 retransmetrà el debut europeu de Schuster amb el Real Madrid, a la mateixa hora. Simultàniament, la cadena Canal+ Fútbol emetrà el programa Multichampions, amb una espècie de carrussel del que estarà passant als diferents camps d'Europa. A més, per Canal+Deportes es podrà veure el Milan-Benfica, i per Canal+Eventos, l'Oporto-Liverpool. Finalment, pel canal Sportmania també es podrà disfrutar del sempre atractiu Chelsea, que s'enfrontarà al Rosenborg. A més, per la Taquilla 1, i sense cost addicional, també es podrà veure el partit entre l'Olympiacos i el Lazio de Roma, mentre que el Shakhtar-Celtic de Glasgow i l'Olympique de Marsella-Besiktas es veuran en diferit pels canals Canal+Deportes i Canal+Eventos.
Demà, el Barça-Olympique de Lyon es podrà veure per Canal+ a partir de les 20.45 hores, la mateixa hora en què s'emetrà l'espectacular Arsenal-Sevilla per Canal+2. Igual que avui, també hi haurà Multichampions per Canal+ Fútbol, i els partits Sporting de Lisboa-Manchester United per Canal+Deportes, Fenerbahce-Inter de Milan per Canal+Eventos i Slavia de Praga-Steaua de Bucarest pel canal Sportmania. Només es faran en diferit els partits PSV Eindhoven-CSKA de Moscú, el Roma-Dinamo de Kiev i el Glasgow Rangers-Stuttgard.
Però a més a més, la Champions també comença a retransmetre's per primer any per internet, ja que Digital+, a través del seu portal www.plus.es, també oferirà els diferents partits on line. De fet, no caldrà estar abonat a Digital+ per poder veure els partits que ofereixi la plataforma de Sogecable, encara que el preu per poder veure cada partit serà de 6 euros. En canvi, els abonats a Digital+ podran veure els partits per internet a només 1 euro, tot i que jo sóc dels que considera que els partits per internet haurien de ser gratuïts per als que ja paguem mensualment una quota a la plataforma. En qualsevol cas, estaria bé que Digital+ apliqués la mateixa política de preus als partits de la Lliga espanyola, ja que 11,99 euros per partit és un abús, i l'abonament Fútbol una enganyifa, tenint en compte els preus més atractius que ofereixen altres plataformes com Imagenio. L'adreça per accedir als partits de la Lliga de Campions és http://champions.plus.es.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com