21 de set. 2007

Canal 9 aposta per la nostàlgia amb 'L'Alqueria blanca'

Canal 9 estrena diumenge a la nit la producció pròpia L'Alqueria blanca, una sèrie que proposa un retorn nostàlgic als anys 60, i que serà una de les principals apostes de la cadena pública valenciana per a la propera temporda. Així, L'Alqueria blanca proposa un viatge en el temps fins a la dècada dels seixanta, per reflectir la vida d'un poble de l'interior de l'Alcoià, però sobretot per marcar les grans diferències de les dues famílies més representatives, els Falcó i els Pedreguer. Com és d'esperar, hi haurà històries que barrejaran la lluita de classes, l'amor, l'evenja, la gelosia i la generació d'escàndols davant dels avenços imparables de la societat. D'altra banda, tractant-se d'una sèrie que ocorre en un ambient eminentment rural, L'Alqueria blanca serà una sèrie feta en valencià, que els productors han volgut impregnar d'un fort component nostàlgic. Un dels actors protagonistes serà el conegut Guillermo Montesinos (el taxista postmodern de Mujeres al borde de un ataque de nervios), que feia temps que no treballava al País Valencià. L'Alqueria blanca, que Canal 9 estrenarà diumenge a partir de les 21.30 hores, és una prova més que la nostàlgia i les històries de nissagues familiars sempre funcionen bé. Una espècie de barreja de Cuéntame, Amar en tiempos revueltos i Ventdelplà, que a priori pot donar molt de joc, i que em fa pensar en les oportunitats que perdem al nostre país sense aprofitar la producció de sèries que es podrien veure perfectament a una banda i a l'altra del riu Sénia, promovent una autèntica indústria audiovisual en llengua catalana.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. He vist el primer capitol de la serie valenciana L'Alqueria Blanca i no està malament. Bona fotografia, guió encertat i personatges apropiats.
    feia temps que el canal valencià no encertava i crec que ara tener sèrie per a rato.

    ResponElimina
  2. yo no ma perdut mai ningun capitul de l´arqueria blanca y estic desixant vore com acabara esta serie com totes k jaume y asun es casaran tinc unes ganes k ascomense a acsio k victor y jaume es pegen ai kina emosio bueno enorabona per la serie es la millor bos desixe la millor

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com