22 de set. 2007

Antena 3 passa 'Quart' al dilluns de matinada

Antena 3 ha fet una maniobra a la desesperada per intentar salvar Quart, la sèrie inspirada en el personatge de La piel del tambor, la novel·la d'Arturo Pérez Reverte. La cadena privada ha col·locat la sèrie al late night del dilluns, just després de La familia Mata, que segons sembla és la única estrena estatal que li ha funcionat en la nova temporada. Dilluns passat vaig veure fragments del primer episodi i crec que va anar de menys a més, i que La familia Mata és una sèrie que fins i tot fa riure (el que ja és molt, tractant-se d'una comèdia). En canvi, no he vist ni un capítol de Quart, tot i que després de veure, durant l'estiu, el tràiler promocional que corria per internet, ja vaig pronosticar (aquí ho teniu) que la vencedora de la nit dels dimarts seria Hermanos y detectives, a Telecinco. El fracàs de Quart és el segon d'Antena 3 després de la sèrie mèdica CLA No somos ángeles, que la cadena ha decidit traslladar a Antena Nova, un dels seus canals a la TDT. Pertò la veritat és que l'audiència de Quart s'ha desplomat una setmana darrera de l'altra. I Antena 3 no podia permetre que l'audiència baixés encara més, ja que això era el que podia passar tenint en compte que aquest dimarts es preveia un enfrontament de ficcions espanyoles a quatre bandes, ja que La 1 ha decidit estrenar Herederos, mentre que Cuatro també ha anunciat l'estrena de Cuestión de sexo, que jo crec que pot ser una de les sorpreses de la tardor.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com