18 d’ag. 2007

Telecinco emetrà maratons de 'Jericho' per treure's la sèrie de damunt

Aquesta setmana, l'audiència de la sèrie Jericho va acabar d'enfonsar-se a Telecinco, que no va poder competir amb l'estrena de la pel·lícula Pisando fuerte, que Antena 3 va emetre dintre de l'espai El Peliculón. Tenint en compte que encara faltaven deu episodis de la primera temporada, des del primer moment va especular-se que Telecinco passaria a emetre tres o més capítols per setmana, potser traslladant Jericho al late night. Amb això aconseguiria acabar la sèrie abans del setembre i situar una altra estrena interessant per al prime time del dimarts, quan la resta de cadenes també estrenin les seues novetats. Ara ja podem confirmar que Telecinco ha decidit emetre cada dimarts quatre episodis de Jericho, i continuar amb la repetició de la sèrie al seu segon canal de la TDT, Telecinco Estrellas. I això em fa recordar el que li comentava l'altre dia a un amic que va preguntar-me si mirava Jericho a Telecinco: no m'agrada veure una sèrie a les cadenes generalistes. No he seguit Jericho perquè sé com se les gasta Telecinco amb les sèries nord-americanes. Les talla amb publicitat, molestos bànners i blocs d'anuncis interminables, canvia les sèries de dia, d'horari o fins i tot les retira de la programació sense avisar. Una altra cosa amb què no estic d'acord és això d'emetre una mateix dia quatre episodis d'una sèrie. En primer lloc, perquè la intriga que té tota sèrie per definició queda esmorteïda si sabem que quan acaba un capítol comença l'altre (què hi ha millor que la sensació d'haver d'esperar una setmana per saber com continua una sèrie?), però sobretot perquè aquestes sessions maratonianes provoquen el cansament de l'espectador.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com