30 d’ag. 2007

Promocions de la segona temporada d''Héroes' i gira mundial




Aquí teniu el primer vídeo promocional amb què la cadena nord-americana NBC està anunciant l'esperada segona temporada de la sèrie Héroes, que tornarà a les pantalles el proper 24 de setembre. Evidentment, si no voleu veure la sèrie en versió origional o amb subtítols, baixant-la d'internet, haureu d'esperar una mica més fins que l'estrenin els canals d'aquí, com Sci Fi o TV3, suposem que cap al desembre o el gener de l'any que ve. He decidit posar-vos aquesta promo d'Héroes, que fa alguns dies que circula per diferents llocs d'internet, perquè hi ha una altra (mireu-la aquí) que no és tan neutra, i que us podria revelar alguns detalls de la trama de la segona temporada, amb els sempre indesitjables spoilers. En canvi, aquesta de dalt és una promo molt neutra i d'una factura molt interessant...Per cert, que ja ha començat la gira mundial que havien anunciat els responsables d'Héroes, per promocionar la sèrie arreu del planeta. Se'n diu Heroes World Tour i és una de les estratègies de màrqueting més impressionants mai vistes en el món de les sèries de televisió. Les primeres escales han estat a Tokyo, Múnich i Nova York, amb la participació dels actors de la sèrie i els nous personatges de la segona temporada. Aquí teniu el vídeo emès fa pocs dies pel Telenotícies de TV3, amb l'acte promocional al Rockefeller Center de la ciutat nord-americana...


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com