7 d’ag. 2007

Problemes legals per a Zattoo

Molts de vosaltres ja coneixereu Zattoo, el programa que permet veure els canals de televisió, per internet, gratis i d'una forma senzilla. Pel que sembla, el sistema presentava algunes llacunes de tipus legal, i ara sembla que Zattoo podria tenir les hores comptades al nostre país, ja que algunes cadenes espanyoles (començant per La Sexta) estan estudiant denunciar els responsables del programa. Segons podem llegir a Vaya Tele! i Ver Tele, la denúncia es basaria en el fet que els promotors no van demanar cap permís a les cadenes, per reemetre els seus continguts a través de la xarxa. De moment, sembla que Zattoo es defensa dient que el govern de l'Estat va donar-li una llicència de cableoperador, i que això li permet (o més aviat l'obliga a) emetre els canals analògics. Amb tot, sembla que la llei també diu que els cableoperadors han d'arribar a algun tipus d'acord (monetari o no) per poder reemetre el senyal dels canals analògics.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Potser estem davant d'una oportunitat que les cadenes no haurien de deixar perdre. Què perden si el seu senyal es pot veure en directe per la xarxa, si elles estan emetent en obert? En canvi, poden guanyar, perquè poden arribar a més públic, entre altres coses pot arribar a més públic la seba publicitat. El problema és la mesura de l'audiència, que potser és més factible calcular-lo acuradament, i faria que els anunciants s'ho miressin de prop. Zattoo té acords en altres països i quan canvies de canal et posa un anunci, característica on resideix el seu model de negoci. Una llàstima si desapareix aquesta iniciativa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com