30 d’ag. 2007

Carles Francino a la nova temporada de la sèrie 'Hospital Central'

No és cap broma. Carles Francino serà un dels nous actors que apareixeran a la nova temporada de la sèrie espanyola Hospital Central. El que passa és que no es tracta del Carles Francino que condueix el programa Hoy por Hoy a la Cadena Ser, sinó el seu fill, que debuta com a actor a nivell estatal. Així, al web Formula TV llegim avui que la producció estrella de Videomedia, i sens dubte una de les sèries més rentables de Telecinco, retornarà a la graella de la cadena privada el proper dimecres, amb la seua catorzena temporada, el que és tot un èxit tenint en compte com està ara mateix el panorama televisiu. A més de Francio júnior també hi haurà les cares noves de Carolina Cerezuela i Marián Gálvez, així com la participació eventual de Miriam Gallego i Tamara Arias. El jove Francino serà Raimundo Ibáñez (joder, quin nom), un atractiu metge que captivarà el personal femení de l'hospital de Vilches i companyia. Francino, que ja havia participat a la sèrie catalana Ventdelplà fent el paper de Pau, aconsegueix d'aquesta manera fer el salt a una de les grans sèries d'Espanya.

Si t'agrada Ebremedia, vota'm al Votam al TOP CATALÀ!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com