22 de nov. 2005

Televisió de Catalunya estrena el canal 300

Dilluns, 28 de novembre, Televisió de Catalunya estrena la Televisió Digital Terrestre (TDT) i el Canal 300, dedicat a les sèries i pel·lícules.

Segons informa el web de Televisió de Catalunya, el proper dilluns 28 de novembre, a les 10.45, TVC posarà en marxa de manera oficial les seves emissions digitals amb una oferta que integra TV3, el 33, el K3, el 3/24, el nou canal 300 i el 3i.
Després de dos anys en proves pel Canal Pilot, TVC, la primera televisió d'Espanya a emetre en Televisió Digital Terrestre, posa en marxa de manera oficial les seves emissions digitals amb una oferta que integra TV3, el 33, el K3, el 3/24, el nou canal 300 i el 3i com a univers interactiu. L'estrena serà el dia 28 a les 10.45 del matí. Per accedir-hi farà falta disposar d'un receptor digital (algunes televisions de nova generació ja el porten incorporat). El comandament a distància té un botó vermell amb el qual es tindrà accés als serveis interactius del 3i que inclourà informació addicional i aplicacions interactives associades a l'emissió de tots els canals. El Canal 300 En aquest entorn digital, es posa en marxa el nou canal de ficció 300, que basarà la programació en sèries (80%) i cine (20%) distribuïdes en una graella que tindrà franges estables, com la d'humor, a les 23.00, i la de les de les telenovel·les, a les 10.15 i a les 21.30... La graella s'organitza amb una programació de tall més clàssic durant el dia, amb telenovel·les i peces històriques d'èxit, i passa a sèries d'entreteniment i aventura al vespre, combinades amb alguna producció de culte, les anomenades "oldies", com "Terra de Gegants". El "prime time" comença amb la telenovel·la "El cor de la ciutat", des del primer capítol, seguida cada dia d'una de les sèries de més èxit i més recents de TV3, com "El guardià", "Nip/tuck", "Vic Mackey" o "Doctores de Filadèlfia". Els caps de setmana hi ha una franja de tarda dedicada als dibuixos animats i amb dues de les sèries de producció pròpia actual més famoses de TV3, "Ventdeplà" (dissabte, des de l'episodi 1) i "El cor de la ciutat" (diumenge, amb la reemissió dels capítols de la setmana). La nit del diumenge és la nit del cinema català i ja hi ha previstos títols tan suggeridors com "Un parell d'ous", "La punyalada", "La teranyina", "Monturiol, el senyor del mar", "Havanera", "Parella de tres", "Carícies", "Amic/amat", "La ciutat dels prodigis", "L'altra cara de la lluna", "Dones", "Anita no perd el tren", "Lisistrata", "El gran gato"... Es tracta d'una programació en multidifusió molt variada que en els pròxims mesos anirà incorporant noves propostes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com