7 de jul. 2007

Una comèdia lidera el nou top 20 de sèries d'Ebremedia

L'acabament de la primera temporada de l'excel·lent sèrie Héroes al canal Sci Fi, a més de deixar-nos amb les ganes de més episodis, ha servit per desbloquejar les primeres posicions del top 20 de sèries de l'Ebremedia. Tornem a estar a principi de mes i toca actualitzar la llista de preferides, i per això voldria donar un premi a una de les sèries que més m'ha fet riure durant el mes de juny, la comèdia sobre el món de la televisió Rockefeller Plaza, que emet Paramount Comedy (dial 23 de Digital+). Sens dubte, per mi ha estat una de les sorpreses més sucoses d'aquest inici d'estiu televisiu, en què s'estan produint poques estrenes de noves sèries als canals temàtics. Tant és així que he aprofitat per posar-me al dia d'algunes sèries, amb episodis que tenia gravats, i això fa que Cinco hermanos pugi fins a la segona posició, o que la sèrie de culte Roswell es col·loqui just darrera d'Héroes i per davant de Seis grados, una sèrie que també puja (us recomano la nova sèrie de J.J. Abrams, el d'Alias i Perdidos, tot i que recorda més a una altra sèrie seua, Felicity, i que properament emetrà Cuatro). També és important l'entrada a la llista de La guerra en casa, una comèdia de la qual ja us vaig parlar l'altre dia, i que se situa al lloc vuitè del top, just darrera de Galáctica (encara em falta veure l'últim episodi de la tercera temporada, ja acabada a Sci Fi). A la novena posició també entra Los 4.400, que he tornat a enganxar ara que l'ha reposat Calle 13 des de la primera temporada. Un cop acabades les seues temporades, Kyle XY i Prison Break cauen a la meitat de la taula, on també queda Anantomía de Grey (crec que aquesta sèrie comença a esgotar-se, i només espero veure l'episodi final de la tercera temporada, aquest dimecres que ve, per veure si pot recuperar una mica l'interès). La cosa queda així..

Podeu veure l'anterior top 20 clicant aquí mateix, o fent servir l'etiqueta Top 20.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. Hola Gustau, de la llista dels preferits, només he vist House !! Per falta de temps i altres motius, miro molt poc la tele i he d'estar segur que algun programa sigui bona de veritat per "perdre" temps al sofa. Tot i aixo (sense veure'ls, no hauria de comentar-los) , em sorpren que puguen haver-n'hi 18 programes millors que House - per mi House és un dels millors serie que he vist mai (i aixo que vaig tragar la epoca d'or de les series amercianas, St Elsewhere etc).

    ResponElimina
  2. Potser tens raó.
    House és una gran sèrie, que ja va ocupar els primers llocs de la llista, però que ha anat baixant a mida que he anat mirant noves sèries i perdent l'interès. Tot i així, crec que ha d'estar obligatòriament en aquest top 20, com a mínim fins que continuï en emissió en algun canal, en obert o de pagament.

    ResponElimina
  3. Acabo de descobrir "el costat fosc de la Marfanta". És interessant... Quant de temps teniu, els periodistes! ;)

    ResponElimina
  4. Home, hi ha algunes estones mortes. Però el problema (mental) és que no tenim prou amb la nostra feina, que és molt vocacional, i encara ens busquem més, jeje...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com