7 de jul. 2007

Antena 3 estrena 'American Dad', del creador de 'Padre de familia'

Una de les sèries d'animació més trencadores dels últims temps, salvant els immortals Simpsons i els irreverents South Park, és la divertida Padre de familia, que al nostre país podem veure a través del canal Fox i de La Sexta. De fet, jo em pensava que la nova cadena privada seria també l'encarregada d'emetre American Dad, la nova sèrie de Seth Macfarlane, el creador de Padre de familia, però finalment ha estat Antena 3 la que s'ha quedat els drets d'emissió aquests dibuixos animats subversius, especialment dedicats al públic adult. Antena 3 ha previst estrenar-los aquesta nit, a partir de les 21.45 hores i substituint el tradicional episodi de Los Simpson de dissabtes a la nit, cosa que m'estranya si tenim en compte el ganxo d'audiència que els podria representar la imminent estrena de la pel·lícula. A American Dad, que al nostre canal Fox ja es podia veure amb el títol adaptat de Padre made in USA, el protagonista és Stan Smith, un conservador i patriòtic agent de la CIA, obsessionat amb protegir el món dels atacs terroristes. Però les pitjors amenaces per a l'agent Smith no són els integristes islàmics, sinó la seua família: la seua dona Francine, una liberal que aparenta ser una cristiana devota; la seua filla Hayley, una adolescent hippy; el seu fill Steve, que està boig per tenir nòvia; Roger, un alien viciós, i Klaus, un lasciu peixet alemany. Personalment, a mi m'agrada molt més Padre de familia, però si voleu passar una bona estona amb l'animació més boja, no us podeu perdre American Dad.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com