10 de jul. 2007

La nostra vida l'any 2057, en tres nous documentals de Canal+

Com serà la vida dintre de 50 anys? Aquesta pregunta, que ens interessa tant als aficionats de la ciència ficció, és el que intentarà respondre la nova sèrie documental que estrena Canal+ dimecres, 11 de juliol, a partir de les 22.00 hores. El programa La vida en 50 años, que forma part d'una sèrie de tres documentals que podrem veure en exclusiva a Canal+, pretén recrear un món que de moment només existeix a la ficció, però que ens vol demostrar que la ciència actual ens porta a tota velocitat cap al futur. Amb tot, només una part molt petita dels milers d'avenços i descobriments científics estan al nostre abast. Quins d'aquests avenços formaran part de la nostra vida l'any 2057? La sèrie documental té la col·laboració de científics de gran prestigi i també d'institucions d'investigació, i combina els efectes digitals més avançats amb la dramatització de situacions amb actors.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Pos, espero que ho encerten més que altres intents. Soc professor d'anglès i un tema repetitiu amb els llibres de text son "prediccions de com serà el futur". Porto 20 anys llegint aquests llibres i .. més alluny de la realitat impossible. També si parlem de les pel·licules - quin ha encertat el futur que ens espera? Pocs diria. Sempre he volgut pensar que el Bladerunner és el més "real" però veig que encara som moltttt a lluny. Em temo que , per bé o per mal, el futur a 50 anys serà bastant "aburrit" i paregut al present.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com