11 de jul. 2007

Últim episodi d''Anatomía de Grey', avui a Fox i demà a Cuatro

Una de les millors sèries de la temporada està a punt d'acabar-se, avui al canal de pagament Fox i demà a Cuatro. És cert que la segona meitat d'aquesta tercera temporada d'Anatomía de Grey ha perdut una mica d'interès per l'esgotament del guió, però hem tingut episodis molt bons, com el de l'accident del ferri o els dos capítols especials amb què ens van dir com serà la nova sèrie de la doctora Addison, i que es dirà Private Practice. Un dels punts d'interès del final de la temporada ha estat la planificació de la boda entre Cristina Yang i el doctor Preston Burke. Sabrem si finalment es casen, tot i que ja he pogut veure (a la revista Supertele) una imatge molt inquietant de Burke caminant en sentit contrari a l'altar. Un altra cosa que vull acabar de veure és com queda la relació entre O'Mally i Izzie, gràcies als quals s'ha mantingut la tensió sentimental de la sèrie. La veritat és que el puga fer Meredith durant el capítol és el que menys m'interessa (i això ja és greu, si parlem d'una sèrie en què se suposa que Grey és la protagonista). Serà molt més interessant el que li passi a Derek, després que el doctor Shepherd conegués l'altre dia una noia al bar de Joe. Resulta que la noia, Lexie, és la germanastra de Meredith. Ja us podeu imaginar que d'aquí pot sortir un triangle memorable de rivalitats amoroses, i més tenint en compte que el personatge de Lexie Grey ja s'ha anunciat com una de les novetats de la quarta temporada. Alguna cosa havien de fer per aixecar la sèrie...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com