5 de jul. 2007

La bona arrancada de 'Cinco hermanos' complica l'estrena de 'Jericho'

Les bones dades d'audiència aconseguides per Cuatro amb Cinco hermanos, dimarts a la nit, posaran difícil l'estrena a Telecinco de la nova sèrie Jericho, que la cadena privada ha previst dimarts que ve, per substituir Los Serrano. Gràcies a l'ajuda de l'últim episodi de la tercera temporada de House, que va seguir el 19% de l'audiència, la nova sèrie de Calista Flockhart va convertir-se en la millor estrena d'una sèrie nord-americana des del naixement de Cuatro. Així, tot i que el primer episodi va tenir un 13,9% de quota de pantalla i 1,9 milions d'espectadors (perquè coincidia amb el final de Los Serrano), el segon va aconseguir un molt bon 16,3% (tot i que amb menys espectadors, perquè era més tard: gairebé 1,2 milions de televidents). Així, Telecinco ho tindrà una mica més complicat per estrenar Jericho dimarts que ve a les 22.00, ja que la intenció de Cuatro és situar Cinco hermanos al prime time, aprofitant les vacances estivals del doctor House. La nova sèrie, que la CBS ha decidit renovar per les pressions dels fans, està protagonitzada per Skeet Ulrich, i com ja us vam explicar és una producció dramàtica de ciència ficció, que explica la història dels veíns d'un poble de Kansas que queden aïllats per un atac nuclear. Per sort, podré seguir Jericho a Telecinco sense problemes (si els talls publicitaris no m'emprenyen gaire), ja que actualment estic seguint Cinco hermanos (que us torno a recomanar) per la cadena de pagament Fox. Això sí, si Telecinco comença a fer de les seues, m'esperaré a que estrenin Jericho al canal Calle 13.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Cinco hermanos no em va fer gaire el pes. Em vaig avorrir. En canvi Jericho enganxa. Sembla mentida que una explosió nuclear doni per a una sèrie.

    ResponElimina
  2. T'asseguro que Cinco hermanos val molt la pena. Dóna-li una altra oportunitat, home. Potser el primer episodi és una mica fluixot, però quan coneixes als persontatges te'ls fas teus, i la sèrie enganxa. A veure, no és Perdidos o Prison Break, però de tant en tant també va bé veure aquest tipus de sèries.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com