2 de jul. 2007

Henry té un doble a 'Seis grados'

El nou davanter del F.C. Barcelona, Thierry Henry, és clavat a l'actor Dorian Missick, que interpreta el personatge Damian a la sèrie Seis Grados. Almenys, això és el que em sembla a mi. Durant els últims dies he estat mirant els episodis que tenia enregistrats d'aquesta sèrie, que actualment està emetent el canal de pagament AXN (al dial 22 de Digital+), i que properament té previst emetre en obert la cadena privada Cuatro. En aquesta història de vides creuades que és Seis Grados, Damian és un jove que es compra una limusina per treballar de xofer a la ciutat de Nova York, però que és incapaç de fugir del seu passat delictiu fins que no decideix agafar la seua vida per les banyes. Cada vegada que veig la sèrie i Dorian Missick entra en escena, no puc evitar pensar en Henry i en la il·lusió que em fa veure una davantera del Barça formada per l'exdavanter de l'Arsenal, Ronaldinho, Eto'o i Leo Messi. Una davantera tan espectacular com la que formaran les sèries que Cuatro té pendents d'estrena: Seis Grados, Cinco hermanos (que per fi comença aquest dimarts, 3 de juliol, a la nit), l'esperada Dexter, la sèrie juvenil Wildfire, The Dresden Files o Los 4.400 (que li hauria pres a Antena 3).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com