3 de jul. 2007

8Tv arrasa amb la telenovel·la 'Gata Salvaje' i aposta per les sèries

8Tv, la cadena autonòmica de televisió privada del grup Godó, està aconseguint unes xifres d'audiència molt bones amb el serial Gata Salvaje, una telenovel·la que TVE ja va emetre fa un parell d'estius, i que crec que també s'ha vist per Canal9. Molt recentment, el gabinet Sofres ha començat a publicar les audiències de 8Tv i Onda 6 de Madrid, i per molts ha estat tota una sorpresa veure que Gata Salvaje és el programa estrella de la cadena, amb quotes de pantalla de més del 10%, una xifra espectacular si tenim en compte que a la mateixa hora està competint amb programes com España Directo, En Antena, Channel nº4, Alta Tensión, A Tu Lado i Doctores de Filadèlfia. En l'última onada, corresponent a la setmana del 25 de juny a l'1 de juliol, Gata Salvaje va tenir una mitjana de 127.000 espectadors i un 9,8% de share, molt per davant del 5,9% aconseguit amb Cazatesoros; el 2,5% del nou programa de monòlegs d'El Terrat, Que no surti d'aquí; el 3,2% de la pel·lícula Una historia diferente, i el 2,5% del film Doce monos. Per tant, hi ha algunes coses molt clares: que 8Tv està aconseguint uns millors resultats amb els programes en castellà (i mentre això passi no variarà la seua política lingüística), que hi ha molta gent que prefereix veure una telenovel·la abans que els programes de premsa rosa, i que la privada del grup Godó pot apostar més per les sèries que pel cinema. Així, actualment ja està emetent produccions d'interès com Monk, Siete días, Doctor en Alaska, Sí, ministre i Los vigilantes de la playa, i també s'ha anunciat l'adquisició i propera emissió de la mítica Expediente X.

Si t'ha agradat el bloc, vota Ebremedia al Votam al TOP CATALÀ!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com