4 de jul. 2007

Cuatro passa 'Weeds' als dissabtes

La cadena privada Cuatro, que fa només tres setmanes estrenava en obert la controvertida sèrie Weeds, ja ha confirmat que a partir d'aquesta setmana no l'emetrà la nit dels divendres, sinó els dissabtes. El dia de l'estrena va aconseguir un 6,5% de quota de pantalla, però després la sèrie va anar perdent empenta, i la setmana passada va quedar-se amb un 4,1% de share. De fet, en només tres episodis ha perdut gairebé la meitat de l'audiència, passant de 852.000 a 420.000 espectadors. No trobo bé que una cadena que està començant, com Cuatro, i que diu que aposta per les ficcions nord-americanes, comenci a moure una sèrie d'èxit als Estat Units, que només porta tres setmanes en pantalla. El que hauria de fer la cadena de Sogecable és programar millor. No pots posar una sèrie com Weeds els divendres a la nit, després dels resums de l'insuportable Factor X, perquè la gent jove (que és la que més et mirarà la sèrie) està fora de casa, o fent altres coses que mirar la tele. De la mateixa manera, també considero un error que ahir a la nit estrenessin Cinco hermanos més enllà de les 23.00 hores, perquè és massa tard per posar un drama familiar amb un doble episodi (la nova sèrie de Calista Flockhart, que ja us he recomanat altres vegades, va acabar passada la una de la matinada).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com