1 de juny 2007

'Veronica Mars', la pujada més important al Top 20 de sèries, on entren 'Seis grados' i 'Wildfire'

Com que és principi de mes, ens toca actualitzar el Top 20 de sèries de l'Ebremedia. Així, la pujada més interessant és l'ascens de Veronica Mars fins a la segona posició, desbancant Prison Break. La segona temporada dels presos de Fox River ha perdut una mica de força en els últims episodis, mentre que m'he enganxat a la segona tanda de capítols de Veronica Mars, encara que em vaig perdre un parell de capítols entre el final de la primera i l'inici de la segona temporada al canal Cosmopolitan TV. Realment, és una pena que aquesta sèrie no tinga clara la seua continuïtat... Una altra dada important és la pujada de Kyle XY a la quarta posició, i el descens d'Anatomía de Grey del quart al sisè lloc. Em va agradar l'episodi de l'accident al ferri, però em vaig avorrir molt amb el capítol en què Meredith està mig morta... D'altra banda, voldria destacar la pujada de Cinco hermanos fins al setè lloc, i dir que em sembla una gran sèrie, a la qual li pronostico un gran recorregut. Tot seguit ens trobem dues de les entrades més destacades, Seis Grados (la nova sèrie del creador de Perdidos) i Wildfire, per mi una de les millors estrenes dels últims mesos, ja que és una molt bona sèrie destinada al públic juvenil, però que pot veure tota la família. Després he posat Roma perquè Canal+ està repetint ara la primera temporada d'aquesta sèrie de l'HBO, abans d'estrenar-ne la segona. També entra a la llista Rescue me, la sèrie dels bombers de Nova York que va estrenar Fox, però de la qual està emetent ara TNT la segona temporada. Cauen de la llista Numb3rs, Aquellos maravillosos 70, Tropiezos estelares i Monk. Com sempre, es manté al podi d'honor 24, a l'espera de la sisena temporada al nostre país.


La cosa queda així:
Héroes
Veronica Mars
Prison Break
Kyle XY
Galáctica
Anatomía de Grey
Cinco hermanos
Seis Grados
Wildfire
Roma
Rescue me
Caso Abierto
Me llamo Earl
CSI Nueva York
Fenómenos
House
Psych
Aquellos maravillosos 70
Little Britan
CSI
PODI D'HONOR: 24

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Ei!
    acabo de descobrir una web que segur que et mola (no sé si ja la coneixes) : www.yendit.com... brutal!
    Siauuuuu,
    Jordi

    ResponElimina
  2. Sí, ja la vaig descobrir fa un parell de dies, també.
    Està realment bé.
    Ens estalvia molta feina! Je, je...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com