11 de gen. 2011

La Sexta estrena 'The Walking Dead' en obert i en HD


La Sexta estrena aquest dimarts en obert la sèrie 'The Walking Dead', que al nostre país ja ha emès el canal Fox. Una sèrie que no heu de deixar de veure, fins i tot si no us agraden les històries de terror o de ciència ficció. 'The Walking Dead' és, sense cap mena de dubte, la sèrie del 2010. Molt més que una adaptació de còmic, i molt més que una barreja de '28 días después' amb 'Jericho'. A partir de les 22.15 hores (i també en alta definició a través de La Sexta HD), s'emetran els dos primers episodis, perquè és molt possible que no en tingueu prou amb l'extraordinari pilot que ha dirigit el també productor Frank Darabont ('La milla verde', 'Cadena perpetua'...). 'The Walking Dead' ja és tot un fenomen internacional, i ha acabat d'escampar l'onada zombi que ha de servir per esborrar del mapa la febre dels vampirs adolescents. La producció estel·lar de la cadena AMC, que ha aconseguit uns sis milions d'espectadors als Estats Units, és una adaptació del còmic de culte de Robert Kirkman, que aquests dies també ha aconseguit situar els seus volums de la novel·la gràfica 'Los muertos vivientes' entre els més venuts al nostre país.



Fox va estrenar 'The Walking Dead' a Espanya el 4 de novembre, només cinc dies després de l'estrena nord-americana de la nit de Halloween. I la cadena AMC ja ha confirmat que hi haurà una segona temporada, amb un total de 13 episodis més. A la sèrie, Andrew Lincoln és l'agent de policia Rick Grimes, que lidera la lluita entre els humans i els zombis després d'una epidèmia apocalíptica. Però més enllà de les escenes d'acció i dels moments de tensió amb els zombis intentant mossegar els humans, el més important de la sèrie són les relacions entre les persones que han sobreviscut al cataclisme. És a dir, el desassossec no està provocat pels ensurts que provoquen els morts vivents quan apareixen (la sèrie defuig de qualsevol efectisme), sinó per la reflexió de 'The Walking Dead' sobre la mort i els límits de l'espècie humana quan la civilització està a punt d'extingir-se.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com