31 de maig 2007

'Cuenta atrás' passa als diumenges

La cadena privada Cuatro ja ha decidit canviar Cuenta atrás als diumenges, després que la sèrie de Dani Martín no haja funcionat ni posant-la després de House, la ficció estrella del canal. A partir d'aquest diumenge, Cuenta atrás s'emetrà a les deu de la nit, amb l'objectiu que intenti remuntar una mica el vol. La sèrie, que era la gran aposta de Cuatro per la ficció estatal aquesta temporada, ha anat perdent audiència amb cada episodi, i l'actor-cantant d'El canto del Loco ha concentrat una pila de crítiques negatives. Crec que no hi ha per a tant, la veritat, i que la sèrie és dolenta i pretenciosa, al marge que Dani Martín puga ser un mal actor. La producció és deficient, els guions previsibles i plens de tòpics, i la majoria dels actors no saben parlar, però a més la sèrie té un fals ritme trepidant, una intriga ridícula i en definitiva està mal filmada. Han volgut espanyolitzar 24 i els ha sortit un nyap. En definitiva, que Cuenta atrás no li ha sortit a Cuatro com El Internado a Antena 3, que ha volgut jugar sobre segur i va estrenar-la la setmana passada amb un impressionant rècord d'audiència. De fet, ha estat la millor estrena estatal des d'Aída a Tele 5. La primera perjudicada ha estat TVE, que just després de la primera setmana i de comprovar l'èxit d'El Internado, ha decidit suspendre l'emissió de Como el perro y el gato, la nova sèrie d'Arturo Fernández, sense que s'haja anunciat si la canvia de dia. El món de les sèries és una selva...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. És que entre cantants pijomerdes, mòmies casposes i la mateixa merda de sempre estem apanyats...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com