30 de juny 2007

TVE i la vida extraterrestre

Televisió Espanyola (TVE) dedica avui part de la seua programació a parlar de la vida extraterrestre, amb l'emissió de la pel·lícula E.T. d'Steven Spielberg, que acaba de complir 25 anys. També havia d'emetre un especial de La Noche Temática dedicat a la recerca de vida intel·ligent en altres planetes, però crec que ha caigut de la programació. El més curiós és que la primera cadena de TVE emetrà E.T., el extraterrestre a partir de les 16.00 hores, només una hora després que la mateixa pel·lícula comenci al canal de pagament Nick (al dial 37 de Digital+), segurament sense talls publicitaris. El que caldrà veure és si tant TVE com Nick ens ofereixen la versió original de 1982 o bé la nova versió digitalitzada post-11 de Setembre, quan van eliminar les armes de foc dels policies per walkie-talkies.
D'altra banda, La Noche Temática que s'havia d'emetre aquesta nit a La 2 incloïa els documentals Planeta alienígena i En busca de los extraterrestes. El primer dels documentals és una producció nord-americana de 120 minuts de durada per a Discovery Channel, amb un gran treball d'animació que pretén narrar-nos amb tots els detalls com seria una missió virtual al planeta Darwin IV, a 6,5 anys llum de la Terra. Aquesta docuficció compta amb les intervencions del físic Stephen W. Hawking, del genetista J.Craig Venter i del paleontòleg Jach Horner. Per la seua banda, el documental En busca de los extraterrestres és una altra producció nord-americana per a la cadena pública WGBH, que intenta respondre com va sorgir l'univers, el nostre planeta i la vida a la Terra, però també si estem sols a l'univers i d'on surten totes les estrelles i galàxies. Personalment, trobava més interessant veure aquest especial de La Noche Temática (que ha deixat d'estar anunciat al web del programa) que E.T. per vint-i-cinquena vegada. Definitivament, els programadors de TVE són extraterrestres...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com