18 de juny 2007

Robert Rodríguez farà la nova 'Barbarella'

Ja s'ha confirmat que un dels meus directors favorits, Robert Rodríguez, serà l'encarregat de realitzar el remake d'una de les pel·lícules més tronades de la història de la ciència ficció, Barbarella. El mexicà ha estat l'elegit pel veterà productor Dino De Laurentiis, que ha tornat a adquirir els drets de la història per produir la nova versió de la pel·lícula que l'any 1968 va deixar en mans de Roger Vadim. Que el productor siga De Laurentiis (que a l'agost farà 88 anys) no és cap garantia, sinó més aviat el contrari. La pel·lícula de Vadim va ser un fracàs comercial, tot i la gran interpretació de Jane Fonda, i De Laurentiis encara va tenir forces per malversar anys després un altre personatge mític dels còmics de ciència ficció, Flash Gordon. Però sí és una garantia que el director siga Rodríguez, que va fer una extraordinària adaptació de l'obra mestra de Frak Miller amb Sin City. El guió de la nova pel·lícula sobre Barbarella, personatge de còmic creat per Jean-Claude Forest, és responsabilitat de Robert Wake i Neal Purvis, el guionista de 007:Casino Royale. Encara no està clar qui serà la nova Jane Fonda, però s'especula que podria ser Rose McGowan, l'actual parella sentimental del director d'El Mariachi. Jo li hagués proposat a Jessica Alba, que ja va treballar amb Rodríguez a Sin City, i que també hem vist a la sèrie Dark Angel o a la versió cinematogràfica de Los 4 Fantánsticos en papers de ciència ficció. Us imagineu a Jessica Alba fent aquest mítica escena dels crèdits inicials de Barbarella?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com