17 de juny 2007

Ràdio Joventut emetrà íntegra la festa del Dia de l'Orgull Gai a l'Ebre

Fins ara, l'associació l'Armari havia organitzat el Dia de l'Orgull Gai a les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de reivindicar la total normalització legal, social i moral del fet homosexual al nostre territori. Enguany, la gent que formem part del Planeta Mos Entenem, al qual he volgut donar suport amb els meus blocs La Marfanta i Ebremedia, està especialment satisfeta perquè la celebració no sorgeix de les pròpies entitats, sinó de la iniciativa empresarial. La Sala Metro d'Amposta i Ràdio Joventut s'han sumat a la celebració, i pel 28 de juny han organitzat l'anomenada Arco Iris Party, que vol contribuir a la commemoració del Dia Internacional per a l'Alliberament Gai i Lesbià en l'àmbit de les Terres de l'Ebre, el Matarranya i el Maestrat. Hi haurà una gran festa, amb regals i espectacle Lovely Boys, amb Míster Astúries, a partir de les deu de la nit. La festa, repetim, serà molt gran i està destinada a persones d'entre 16 i 99 anys, amb independència de la seua orientació sexual. Per tant, a tothom. A més, hi haurà autobusos des d'Amposta a partir de la mitjanit. Per la seua banda, Ràdio Joventut (al 96,3 de l'FM i també per internet) emetrà la festa íntegra en diferit, l'endemà 29 de juny, també a partir de les dotze de la mitjanit.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com