11 de març 2012

Drivecast, els podcasts i els vídeos des del núvol


Drivecast és un servei que gestiona d'una forma atractiva, des del núvol, les nostres subscripcions a qualsevol tipus de podcasts d'àudio o de vídeo. A més, és multiplataforma. Ja no cal canviar de dispositiu per accedir d'una manera ràpida als nostres continguts favorits, ja que gràcies a les aplicacions de Drivecast podem interconnectar el nostre ordinador, el nostre reproductor multimèdia, l'smartphone, la tableta, la nostra televisió connectada a internet i fins i tot un simple llapis de memòria USB. En el meu cas, per exemple, ja tinc connectats -amb l'escriptori de subscripcions de Drivecast- el mòbil Android, l'ordinador portàtil i la televisió LG. Així, hi he afegit les meues subscripcions als podcast de Catalunya Ràdio, RNE i la Cadena Ser, però també a alguns vídeos de TV3 i el contingut afegit en una llista de reproducció de YouTube. També es podrien afegir continguts des del Google Docs, des de Dropbox, des de Box.net, o bé des del SkyDrive de Windows Live.

Per tant, a més del mòbil Android i de l'ordinador portàtil, també puc escoltar els podcast per la televisió, amb una bonica interfície, a més dels mateixos vídeos de YouTube. I una altra cosa atractiva és que, a banda que els continguts multimèdia es mantenen sempre 'frescos', sense haver de preocupar-nos d'afegir nous vídeos o podcasts, també podem programar des del mòbil a quina hora volem que Drivecast ens enregistre el nostre espai de ràdio favorit. Per exemple, puc ordenar que Drivecast enregistre l'emissió en línia de Rac1, entre les sis de la tarda i les vuit del vespre. I quan torno a entrar a l'escriptori de Drivecast, des de qualsevol dispositiu, allà tindré el podcast de l'enregistrament esperant-me, a punt per ser escoltat o descarregat per escoltar-ho quan vulga.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com