16 de des. 2006

Isabel Pantoja protagonitzarà una sèrie

Com que sembla que no en té prou, amb al fet de protagonitzar un dels serials amb més episodis de la premsa rosa, ara Isabel Pantoja sembla que vol aparèixer en una sèrie de televisió. Ho dic seriosament... La tonadillera més famosa de Marbella i Alhaurín de la Torre, segons hem pogut llegir al bloc Vaya Tele!, ja no vol aparèixer al costat d'alcaldes enxironats, sinó que participarà en una sèrie de ficció que està produint el nou rei Mides de la televisió a Espanya, l'abans ventríloc José Luis Moreno. El que no se sap encara és si la sèrie serà autobiogràfica, si la vídua de Paquirri hi sortirà com a protagonista o només com a guest star. Segons he pogut llegir més tard al diari Ideal Digital, tot indica que la Pantoja serà la protagonista, i que la sèrie tindrà tocs còmics, per donar el costat més humà de la cantant... De fet, la moda de fer cameos a les sèries de ficció ja fa temps que ha arribat al nostre país: gent com Chenoa i Julieta Venegas han aparegut a Hospital Central, i ara ho farà David Bisbal. Tampoc se sap quina serà la cadena que finalment emetrà la sèrie, encara que últimament la productora de Moreno s'ha decantant més per Telecinco que per Antena 3. En definitiva, que si Telecinco acaba per emetre una sèrie de la Pantoja, tindrà un motiu més per parlar d'ella a l'Aquí hay tomate i la resta de programes.

Per saber més:
-Isabel Pantoja participará en una serie
-La Pantoja vuelve a sonreír

Foto: Angel de Antonio / www.ideal.es

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Se veu que no en té prou amb els 9500 Euros i els 30000 Dolars nordamericans que portava al bolso per a "gastos habituales de la casa" que s'ha de posar a treballar, la pobre.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com