6 de juny 2007

Guerra civil a l'Univers Marvel


Alguna cosa passa als Estats Units, si en l'univers dels còmics de superherois corren temps de guerra, es posen en qüestió els valors morals dels defensors de la justícia i es produeixen enfrontaments entre personatges. Així, si l'any passat s'estrenava la tercera part d'X-Men, en què els mutants havien de decidir entre un i altre bàndol, aquesta temporada la gran sèrie revelació a la televisió ha estat Héroes (amb uns superherois quotidians i una mica desorientats), i ara ens arriba l'esperada edició espanyola del còmic Civil War, l'última gran aposta de la Marvel. El primer número de la saga Civil War, que Panini posarà a la venda aquest mes de juny, obre oficialment la cadena d'esdeveniments que modificaran per sempre la composició de l'Univers Marvel, després que els diferents superherois es posicionin a favor i en contra d'un controvertit Registre de Superherois. El registre és una llei que obliga a tots els superherois emmascarats a revelar la seua identitat secreta al Govern. Ara es posa a la venda el primer dels set volums de 48 pàgines, al preu de 3 euros. A més, per un euro menys, Panini també ha posat a la venda una guia amb 80 pàgines per entendre el que ja es defineix com el crossover més important de la història de Marvel. A la guia també hi ha una col·lecció d'esbossos de Mike McNiven, entrevistes en profunditat als responsables de la saga Civil War i un making off, a càrrec de Tom Brevoort, editor de la saga, i Joe Quesada, el famós director editorial de Marvel. Finalment, la guia també inclou articles i fitxes per ajudar els lectors a descobrir la magnitud de l'obra. La veritat és que tinc moltes ganes de llegir la saga de Civil War, tenint en compte els rius de tinta que ja s'han escrit sobre aquest còmic molt abans que s'haja publicat al nostre país. Tot seguit teniu el tràiler que un fan espanyol de la saga ha penjat a You Tube... I jo em pregunto: quant tardaran a fer la pel·lícula?



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

5 COMENTARiS:

  1. Jo ja he comprat el primer número (no sé si per ser edició especial, però a 3,50€), i també un número 0 (a 2€) on s'explica una mica la temàtica que seguirà el còmic. La cosa pinta bé...

    ResponElimina
  2. havent passat uns anys fora del mon dels comics (o sigui, des de que estic a Catalunya), ara m'entren ganes de ficar-me al dia ... on es poden comprar comics Marvel, i concretament este, a Tortosa?
    Brian

    ResponElimina
  3. Brian, bentornat al món dels còmics. Comprar tebeos a Tortosa és una mica complicat, ja que no tenim cap botiga especialitzada. Crec que a Amposta sí que n'hi ha una... En fi, tot i així, de vegades és possible trobar coses bones i fins i tot alguna novetat a l'estanc de Viladrich i al quiosc videoclub del Temple, aquell que està davant del forn de pa d'Alqueza (al final del carrer de l'Idece, per entendre'ns). Abans també es podien trobar bons materials a la benzinera de Quatre Camins i a la llibreria Doble Sis (també a Quatre Camins), però fa temps que no m'hi passo...

    Salut,
    Gustau.

    ResponElimina
  4. Gracies Gustau, ja anire a buscar-ho. (No Comment sobre lo de "trobar comics a Tortosa es dificil" .... com trobar llibres, DVDs "raros", musica original, veure concerts, anar al cine etc etc !! Tortosa capital?!)
    Brian

    ResponElimina
  5. Hola a tothom,
    m'ofen veure com desprestigeu Tortosa i el seu comerç...llibreries n'hi han moltes, encara que gràcies als AMPA's i a que els tortosins no llegeixen tant com diuen o no compren a Tortosa ( sempre busquen fora de casa tenint de tot a la casa)moltes d'elles s'han vist obligades a tancar.
    Segon, si són llibres tan especials els podeu encarregar a qualsevol llibreria i us els faran arribar, no poden tenir de tot!!
    Un altre cop mireu dins de casa...Crec que a la llibreria Cid, Ferreries, agafen encàrregs especials, a més, crec que tenen bastanta varietat de llibres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com