6 de juny 2007

Elvis torna al cinema gràcies a un nou disc recopilatori

Al llarg de la seua impressionant carrera artística, Elvis Presley va protagonitzar un total de 31 pel·lícules, i 11 de les seues bandes sonores van situar-se al top 10 de les llistes nord-americanes. Ara acaben de posar a la venda el doble compacte Elvis at the Movies, que inclou les 40 cançons més importants de les pel·lícules protagonitzades pel Rei del Rock. L'edició del pack ha fet necessari la remasterització del so, i el llançament discogràfic s'ha fet conjuntament amb Warner Bros. i Paramount, que durant els mesos d'estiu tenen previst editar en DVD les seues respectives col·leccions de pel·lícules d'Elvis. De fet, el 16 d'agost es commemorarà el 30è aniversari de la seua mort (si és que Elvis no és encara viu, com asseguren molts dels seus fans i també una cançó del gran Andrés Calamaro). El Rei del Rock va debutar com a actor l'any 1956, amb la pel·lícula Love me tender, amb un gran èxit. De fet, cal tenir en compte que cada pel·lícula portava generalment una banda sonora d'èxit, i un parell de singles de ràdio que intentaven catapultar el Rei del Rock al capdamunt de les llistes. Segons diuen, Elvis es va prendre molt seriosament la seua carrera com a actor (els seus referents eren Marlon Brando i James Dean), i molt sovint es discutia amb els seus assessors per les pel·lícules mediocres que l'obligaven a protagonitzar. Personalment, les pel·lícules d'Elvis que més recordo són Blue Hawaii, Fun in Acapulco, Girls! Girls! Girls!, Viva las Vegas i Charro! Tot seguit, teniu el vídeo d'Elvis a la mítica Blue Hawaii, interpretant una de les seues millors cançons, Can't help falling in love...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com