8 de juny 2007

El segon final de 'Prison Break'

Aneu amb compte amb aquesta entrada, ja que contindrà importants spoilers, és a dir, comentaris que revelaran parts fonamentals de l'argument de la segona temporada de Prison Break. Si encara no l'heu vist i us interessa aquesta sèrie, és millor que no seguiu llegint... Però si ja heu vist el segon final de temporada de Prison Break, o simplement si no us importa conèixer detalls molt significatius de la trama, no us farà res saber què opino sobre l'ingrés en presó de Michael Scofield a Panamà. Els últims dos episodis es van emetre dilluns al canal de pagament Fox, i aquest dijous a La Sexta. Personalment, crec que és un dels millors finals possibles per tancar aquesta temporada. Lincoln Burrows, acusat injustament d'haver mort el germà de la presidenta Reynolds, queda lliure de càrrecs i fora de la presó, mentre el seu germà Michael està empresonat a Panamà amb els seus antagonistes principals: el pedòfil T-Bag, l'exguarda de la presó de Fox River, Bellick, i l'agent de l'FBI Alexander Mahone. No només és la situació inversa a l'inici de la sèrie (haurà d'entrar ara Lincoln a la presó per alliberar el seu germà?), sinó que és molt possible que Scofield hagi d'aliar-se amb els seus enemics per fugir de la presó de Sona. Però a més, s'han quedat algunes subtrames obertes: sobreviurà Fernando Sucre a la ferida i aconseguirà trobar Maricruz? Què farà Sarah Tancredi? Què pinta la misteriosa Companyia amb la presó de Sona? Forma part Scofield, sense saber-ho, d'algun estrany experiment científic sobre el comportament humà?
Preguntes al marge, el que no m'ha agradat del final de la segona temporada de Prison Break són alguns detalls del guió. Dóna la sensació que Ciudad de Panamá és un mocador. L'escena en què els germans arriben al vaixell i es troben a la doctora Tancredi esperant-los és, simplement, inversemblant. Per no parlar de la sobtada aparició de l'asiàtic Kim, que tira els 5 milions de dòlars al riu abans de morir tristament en un tiroteig amb Sarah. A més, la confessió de Kellerman, però també el seu intent de suïcidi i l'aparició redemptora de la seua germana, m'han semblat molt precipitats i poc desenvolupats. Tot i així, Kellerman protagonitza una de les millors escenes de l'episodi, quan va dintre de la furgoneta que el porta a la presó i sap que un comando especial farà aturar el vehicle per matar-lo. Impressionant escena que acaba en gran pla general, amb la furgoneta amb les portes obertes i els encaputxats disparant les seues metralletes. Però com que no hem vist si de veritat l'han matat, ens preguntem... haurà aconseguit Kellerman fugir i encara estarà viu?
Tots aquests interrogants es contestaran a la tercera temporada, que als Estats Units podria estrenar-se el 9 d'octubre (al nostre país s'estrenaria a finals de gener o principis de febrer del 2008). Suposem que aquí l'emetran Fox i segurament La Sexta, que ja va anunciar que havia adquirit els drets de la tercera temporada. Mentrestant, aniran reposant els episodis de la primera i d'aquesta segona temporada, que encara no sabem quan sortirà en DVD.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. La tercera temporada està prevista que comenci a l'agost! tal com van fer amb la 2a.

    Pensa que PB va ser la primera en començar i la primera en deixar d'emetre's

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com