8 de juny 2007

AXN preestrena els nous episodis de 'CSI', 'Médium' i la nova sèrie 'The Nine'

El canal AXN (disponible al dial 22 de Digital+ i en altres operadors de televisió de pagament) preestrena dilluns que ve els dos primers episodis de l'esperada tercera temporada de la sèrie Médium, que al nostre país també s'ha emès en obert per Cuatro. Aquesta pràctica de la preestrena no és nova, ja que AXN ja va aprofitar els mesos d'estiu de l'any passat per avançar alguna de les seues primícies de tardor. Així, durant tota la setmana que ve oferirà passis únics i en exclusiva de les seues sèries internacionals, l'estrena oficial de les quals estan previstes per al setembre. Així, a part de la preestrena de Medium, AXN també ha programat els nous episodis de la setena temporada de CSI, JAG: Alerta Roja (9a temporada), Sin Rastro (4a temporada), Navy: investigación criminal (2a temporada) i El Ala Oeste de la Casa Blanca (6a temporada), així com la nova sèrie The Nine. Sens dubte, la que tinc més ganes de veure és la tercera temporada de Médium, la sèrie protagonitzada per Patricia Arquette en què una mare de família amb poders paranormals compagina la seua vida domèstica amb la seua feina com a ajudant del fiscal del districte. Segons hem llegit, la tercera temporada comença amb un episodi doble en què el marit d'Arquette a la vida real interpreta el fantasma de l'exparella de la protagonista. El doble episodi de Médium s'emetrà a partir de les 22.20 hores del dilluns, 11 de juny.
Per la seua banda, AXN també estrenarà en absoluta primícia la setena temporada de CSI, i els espectadors del canal tindrem l'oportunitat única de veure els nous primers episodis de l'equip de Grissom, també en una sessió doble, en la preestrena que es farà dimarts, 12 de juny, també a les 22.20 hores. La nova temporada portarà una novetat important: la retirada temporal de Grissom i l'arribada d'un nou responsable de l'equip dels CSI, Michael Keppler, que no serà ben rebut pels membres del laboratori forense.
Finalment, també tinc moltes ganes de veure la preestrena de The Nine, una sèrie de la qual ja us vaig parlar l'any passat, amb motiu de la seua estrena als Estats Units. The Nine va estrenar-se a l'octubre a la cadena ABC, just després de l'inici de la tercera temporada de Perdidos, i en certa manera la seua història i estructura narrativa pot recordar-nos sèries com Lost o Prison Break. La trama d'aquesta història coral se centra en la vida de nou persones que són retingudes durant 52 hores en l'atracament a un banc. Però després que una unitat dels SWAT assalten l'oficina i capturen als lladres, les nou víctimes del segrest comencen a sentir un vincle molt especial entre elles, i intenten repassar les seues vides i superar un esdeveniment que els ha marcat per sempre. Així, la preestrena de The Nine serà el dijous, 14 de juny, també a partir de les 22.20 hores i amb un episodi doble. Llàstima que això siga només una preestrena, i que ens haguéssem d'esperar al setembre!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com