15 de juny 2007

El cas estrany de 'The Nine'

El canal de pagament AXN va oferir ahir a la nit la preestrena de la sèrie The Nine, que va ser una de les apostes fallides de la cadena ABC la temporada passada. Un cas realment estrany, ja que l'episodi pilot de The Nine és molt i molt bo. L'episodi comença amb la inevitable presentació ràpida dels nou personatges que donen nom a la sèrie, i que seran retinguts durant 52 hores en l'atracament a un banc de Los Angeles. Tot seguit, una el·lipsi narrativa ens porta a l'alliberament del banc per part de les forces especials de la policia, i dues persones moren durant els fets. A partir d'aquí, els nou supervivents estableixen un vincle personal molt fort, i la intriga de la sèrie consisteix en saber què és el que realment va passar durant les 52 hores que va durar l'atracament (i que anirem descobrint en diferents flash backs). The Nine és una producció de la Warner i el productor Hank Steinberg (Sin Rastro), amb un gran repartiment en què podem trobar cares conegudes com Kim Raver (24, Turno de Guardia), Scott Wolf (Everwood, Tots cinc) o John Billingsley (Enterprise, Caso abierto). La sèrie anava programada just després de Perdidos, per aprofitar el gran ganxo de la sèrie estrella de l'ABC. Tot i així, la caiguda de l'audiència va fer que la cadena congelés la sèrie i deixés d'emetre The Nine quan només s'havien emès els set primers episodis de la primera temporada. Això va ser al novembre de l'any passat, tot i que la cadena va assegurar que The Nine tornaria a la programació (de fet, encara hi ha un site especial de The Nine al web de l'ABC). Actualment, encara hi ha sis episodis que no s'han arribat a emetre. Al nostre país la sèrie arriba ara, tot i que els nous episodis no es podran veure fins al setembre o l'octubre, quan AXN comenci la nova temporada regular. Els drets per a l'emissió en obert de The Nine van ser adquirits per TVE, que no acaba d'encertar a l'hora de comprar o gestionar les grans sèries nord-americanes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com